Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

 • Bridge??? jp_tm: @petrutdanut: mai putin si devin pe tvtorrents parte din clasa tvmaniac, so ... thank you zanduka: Multumim pentru complimente si ne cerem scuze pentru absenta.

  Seriale tv - TvBlog

 • "Wilshire" jp_tm: @petrutdanut: mai putin si devin pe tvtorrents parte din clasa tvmaniac, so ... thank you petrutdanut: Maniacilor, acum site-ul e si la zi zanduka: Multumim pentru complimente si ne cerem scuze pentru absenta.

  Seriale tv - TvBlog

 • La House M.D. cred ca e o problema cu numerotarea, pe IMDB sunt cu un episod in urma, oare de ce? jp_tm: @petrutdanut: mai putin si devin pe tvtorrents parte din clasa tvmaniac, so ... thank you petrutdanut: Maniacilor, acum site-ul e si la zi zanduka: Multumim pentru complimente si ne cerem scuze pentru absenta.

  Seriale tv - TvBlog

 • Scuze de interventie.elena. elena: La House M.D. cred ca e o problema cu numerotarea, pe IMDB sunt cu un episod in urma, oare de ce? jp_tm: @petrutdanut: mai putin si devin pe tvtorrents parte din clasa tvmaniac, so ... thank you petrutdanut: Maniacilor, acum site-ul e si la zi zanduka: Multumim pentru complimente si ne cerem scuze pentru absenta.

  Seriale tv - TvBlog

 • Kanin: @petrutdanut, pai nu imi merge dispozitivul ce sa ii faci. petrutdanut: Kanin, daca n-ai vrut sa te teleportezi ...

  Seriale tv - TvBlog

 • Am oare sanse sa ajung la fel de bun ca intemeietorul acestui tip de comentarii gabip: @petrut: te referi la comentariul ala de 3 randuri, care n-avea decat vag legatura cu episodul in sine, scris cu picioarele, cu CAPS?

  Blogul iubitorilor de seriale Tv - TvBlog

 • i p? mântul se învârte cu noi în timp ce pove? previous entry: Pe str? zile înguste - de hamat petru sebastian

  We Blog A Lot

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.