Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • In a country where money equals "boleh", it really made me think …

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • A group of concerned Malay parents established a platform to lobby for the support of PPSMI: kita tidak boleh nyatakan bahawa guru kurang kompeten dalam menyampaikan mata pelajaran Sain dan Matematik dalam Bahasa Inggeris sebagai satu alasan untuk memansuhkan dasar tersebut.

    Global Voices in English » Malaysia: Globalization Dilemma – Educational Progress or Preserving Ethnic Identity?

  • Saya juga mohon bantuan dan petunjuk, di mana boleh saya rujuk jersi-jersi semua team dalam liga malaysia musim 08-09 atau 07-08 utk membina jersi bagi FIFA09. saya dah usaha google tetapi setakat ini hanya terjumpa blog awak.

    Arsenal away shirts 2008-09 campaign by Nike

  • Hakim Amir said ... assalmualaikum cik Mie, nak tanya .. jersey Centenary Real Madrid ni yg kaler putih, nombor jersey tu kaler aper? navy blue atau hitam? boleh confirm kan tak? sekian

    Real Madrid Centenery 1902-2002 shirt, 100 years anniversary adidas kits.

  • Anonymous said ... wat la details m league utk musim 08/09 ni bro ... aku boleh tolong ..

    Malaysia league football shirts

  • Hakim Amir said ... kit selangor masa sultan selangor cup tu boleh buat tak?? sponsor dia RedMax. .kit sama jer cam kit selangor yg skrg ni

    Sweden UEFA EURO 2008 football shirt

  • Bagi yang non-Hindu, boleh saja mempraktekkan salah satu yoga, yaitu Hatha Yoga. tapi bila ingin mendapatkan kemajuan dalam bidang spiritual, anda juga boleh terus maju dengan yoga yang lain, misalnya, Bhakti Yoga, Jnana Yoga, atau Rajao Yoga.

    Tentang Fatwa Mengharamkan Yoga

  • Bagi yang non-Hindu, boleh saja mempraktekkan salah satu yoga, yaitu Hatha Yoga. tapi bila ingin mendapatkan kemajuan dalam bidang spiritual, anda juga boleh terus maju dengan yoga yang lain, misalnya, Bhakti Yoga, Jnana Yoga, atau Rajao Yoga.

    Tentang Fatwa Mengharamkan Yoga

  • Banyak yang boleh dipelajari tentang sejarah, jenama, penjagaan dan segala-galanya lengkap untuk fanatik bola.

    footballshirtculture.com

  • Bagi yang non-Hindu, boleh saja mempraktekkan salah satu yoga, yaitu Hatha Yoga. tapi bila ingin mendapatkan kemajuan dalam bidang spiritual, anda juga boleh terus maju dengan yoga yang lain, misalnya, Bhakti Yoga, Jnana Yoga, atau Rajao Yoga.

    Tentang Fatwa Mengharamkan Yoga

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.