Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Ketika itu pesawat tengah melakukan aksi lengkung panjang (loop) namun terlambat mengangkat hidungnya kembali ke angkasa sehingga gas buang menghantam tanah.

    KUMPULAN RANGKUMAN PERISTIWA DARI TAHUN 1999 SD 2002

  • Monday, Aug. 25, 2008 - wazza .. wazzup? dok jalan2 baca blog2 otai lain yang dah lama ditinggalkan terasa rindu lak nak mencoret di sini. masih di tokyo. masih clueless. macam2 terjadi. tapi so far alhamdulillah, best saje. (sebab yg tak best tu i buang jauh2 tapi sooner or later kena hadapi juga) dah dapat buah hati, Kuden namanya.

    kieli Diary Entry

  • Masyarakat yang tidak pikir panjang dengan mudah asal buang limbah dengan angan bahwa TAML dapat mengatasinya.

    Berkenalan dengan Katalis Pemakan Limbah – Netsains.Com

  • The ceremony is called krat kulop and buang or lepas malu

    The History of Sumatra Containing An Account Of The Government, Laws, Customs And Manners Of The Native Inhabitants

  • Tak payah buang masa dengan kawan-kawan yang drama gitu.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Bab dia nih, aku tatau aaa jatuh hukum harus ke tak. tp dr satu segi ade benefictnye sbb kes buang bayi semakin hari makin kejam … tensen tol aku tgk berita … apa daaaa … tau buat tahu branak tanggung le … ank tu rezeki, yg haram tu hubungan mak bapak bukannya baby yg haram, ank dia tetap suci disisi Allah.

    Planet Malaysia

  • Apabila Sharib dol jatuh dia mengambil segenggam pasir lalu buang ke muka Ramlee.

    Recently Uploaded Slideshows

  • Lagipun bukannya boleh sesuka hati nak buang orang hanya semata-mata berdasarkan dakwaan orang lain yg kita tak taupun buktinya kuat atau tidak.

    ~penarik beca

  • Valdes berhasil mengantisipasi ke-11 dengan 17 poin atau Suasana akhirnya mencair tembakan tersebut. berselisih lima angka dari zona ketika di menit ke-25, Barca Tanpa buang waktu, Villarreal degradasi. (m33/ap) AP Kiper Liverpool, Pepe Reina, berhasil meninju bola sekaligus mengamankan gawangnya dari serbuan pemain Reading dalam putaran ketiga Piala FA, Minggu (3/1).

    Recently Uploaded Slideshows

  • Mclairs83 no offense .. lady drivers should not be on the road. but behind his car got 3 cars buang Hais, how's your gf bro now?

    www.hardwarezone.com.sg

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.