Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

 • Autorica e na pitanja fanova odgovarati sljedeeg tjedna na slubenoj stranici filma.

  Archive 2009-11-01

 • Drugi po redu film iz serijala Sumrak - Mladi mjesec, dolazi u kina 20. studenog, the spisateljica je vrlo blisko suraivala s reiserom filma kako bi radnja knjige bila vjerno prenesena na veliki ekran.

  Archive 2009-11-01

 • Now, I see the BBC showing filma and broadcasting about the plight of the children.

  Tony Blair: The Next Labour Prime Minister?

 • Twilight Slovenia » Pred premiero filma Somrak says:

  Twilight Lexicon » Premiere Day!!!!

 • Usually, it takes about 3 to 4 months to filma movie these days but that depends on each movie.

  What’s in Tobey Maguire’s Spider-Man deal?

 • Devoid of Yesterday “filma creature marine in studio con ottiche macro, come metafora sia per il fatto che la conferenza si tenga in Portogallo, sia per uno sguardo ravvicinato ai partecipanti ed al loro modo di pensare.”

  No Fat Clips!!! : OFFF Lisbon 2008

 • I went to see the newest Indiana Jones filma with two of my sons, and, to tell you the truth, I really had a good time!

  Praise for Indiana Jones

 • I think Pan's Labyrinth Mexico will get it & probably deserves it, but I can't wait to see Water anyway on general release, Deepa Mehta's previous two filma 'Fire' & '1947 Earth' were awesome!

  Filmstalker: 2006 Oscar nominations announced

 • Ndikimi i filmit të saj është e njohur në filmat si të gjerë dhe të shumëllojshme si The Charlie Chaplin e Madhe diktatorit, Spartacus Stanely Kubrick së, George Lucas Star 'Luftërat filma, dhe madje Disney Lion King's Mondello.

  ideonexus.com »2004» Maj

 • Më goditës ndërmjet imazhet fashist, janë clips filmit të shkurtër për shtyp, të cilat janë "të modeluar në filma propagandë bërë gjatë Luftës së Dytë Botërore" Verhoeven.

  ideonexus.com »2004» Maj

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.