Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Shaktoi and Fazal kot are bordering areas with SWA in NWA.

    Is Amir Tehrik e Taliban Pakistan, Hakeemullah Mahsud dead?

  • Six months after the death of Baitullah Mahsud in a drone attack, New Amir of Tehrik e Taliban Pakistan is dead, again as a result of drone attack on a compound near shaktoi in village of Fazal kot.

    Is Amir Tehrik e Taliban Pakistan, Hakeemullah Mahsud dead?

  • Thursday, November 6, 2008 bryn's happy birthday we met bryn and some buddies out at the florida room to celebrate her birthday. kot flew up from san fran to surprise her, which was very awesome. look how cute and surprised she looks!

    bryn's happy birthday

  • I can a kot better than this its time that is the enemy

    Don`t Get Me Started

  • Some sort of abang angkat kot, menjaga hal2 nak settle down kat sini.

    kieli Diary Entry

  • I rasa my mom pun dah agak tawar hati kot tapi to cross the bridge?

    kieli Diary Entry

  • Čeprav je to neumnostjo je enak kot neumnostjo Inteligentni Design's, ID'ers ne vidijo svoje neumnostjo.

    ideonexus.com »2007» februar

  • Samo ne verjamem za drugo, da je naš svetovni zgodovini nikjer v bližini, kot preprost in banalen, kot kaj kolektivna skupina znanstvenikov verjame.

    ideonexus.com »2007» februar

  • Vendar mama in jaz bi rad za dve od vas nadaljuje, kot smo zdaj cashing v na novo serijo realnost z naslovom "Brothers Brains Bitka za Boney Bottom of Beligerent Berievity" in to je velik hit na Fox.

    ideonexus.com »2007» februar

  • "Subjektivni znanstvenik ugotavlja, "Nimam dokazov, poleg vnaprej moje družbe, pripravljenost za domnevo, da opazovalec in opazili so različni, res vse, kar vem in vidim, bi v resnici nič drugega kot odraz mojega uma.

    ideonexus.com »2007» februar

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.