Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Over here predicted to reach 39 degrees today, so i can't do anything else but 'lepak', see treadmill already sweating, how to go on it!

    WordPress.com News

  • Cheh, supposed to lepak at mamak with Adrian tonight.

    OK, I'm officially sick

  • Kenkonon lepak sini supaya rajin ke sekolah sebab rumah dia 20 minit aje jalan kaki tapi tak keluar rumah pun.

    kieli Diary Entry

  • Antara plan yang ada .. nak lepak kat rumah Azah kat Bandar Muadzam Shah, gi Tioman, pergi Kuantan tengok sekolah lama.

    kieli Diary Entry

  • SLAB time tu dah habis .. nak celebrate la konon, volunteer nak hantar dia pergi and sambil tu lepak kat rumah aku kat Seremban.

    kieli Diary Entry

  • Duduk lepak dengan adik2 Usrah Nursing, teringat kawan lama yang baik hati.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Ini antara dialog yang aku dengar masa lepak dengan diorang:

    The Malay Male

  • Cam bese la hidup aku bangun je check email customer, check sms order. pastu peegi carik brg mane yg takde stock, pastu pegi post. lagi la kalo jenis customer yg dah bank in duit dulu tu mmg asyik tanye je bile barang nak sampai, pening pala aku. kawan-kawan aku yg kat penjara dulu ajak aku lepak malam minggu ni. kononnye rindu la kat aku kan. dah lame tak jumpe katenye.

    KLuBBKiDD'S RaVe

  • Not wanting to create havoc and to make myself look like a car thief I decide to lepak at a kopitiam nearby and use my phone to go online to search for ways to solve this problem.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • For RM20, I can stop feeling sorry for myself and be happy, that underneath this thick shield of ego, lies a man with a very warm heart. ps: Still looking for the opportunity to break down and weep like a broken widow, but what the hell, there's always tomorrow. akmar 9 - 11 a. m - 2 jam baru.ekeke. lepak lar. dokte keje 48jam, tak penah amek tahu kez?

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.