Definitions

from Wiktionary, Creative Commons Attribution/Share-Alike License.

  • verb military To redeploy troops with different hats, uniforms, etc.

Etymologies

from Wiktionary, Creative Commons Attribution/Share-Alike License

re- +‎ hat

Examples

  • U.S. and British efforts within the Perm Five to agree on a resolution to “rehat” the AU force in Darfur into a UN operation bogged down by mid-August.

    Surrender is not an Option

  • U.S. and British efforts within the Perm Five to agree on a resolution to “rehat” the AU force in Darfur into a UN operation bogged down by mid-August.

    Surrender is not an Option

  • U.S. and British efforts within the Perm Five to agree on a resolution to “rehat” the AU force in Darfur into a UN operation bogged down by mid-August.

    Surrender is not an Option

  • U.S. and British efforts within the Perm Five to agree on a resolution to “rehat” the AU force in Darfur into a UN operation bogged down by mid-August.

    Surrender is not an Option

  • JutawanGlamour: banyk tul filem time chinese new year ni JutawanGlamour: bagus gak rancangan ni …. tak sabar nak tgk JutawanGlamour: emm biarlah dia nk rehat panjang pun …. takde masalah pun kalau dia takde contract ngan mana2 ...

    Teater

  • Ada masanya untuk kita berehat kejap. anak .. tak ada rehat2. so saya tak marah anak saya sebab perbuatan beliau telah memberikan saya masa rehat …. mungkin untuk sehari dua ni. tapi order trial pack tetap on! offer this week, each purchase Akan mendapat bekas kedap udara! get your pack now! email ke sauberlina (at) gmail. com untuk order. (soriler takde gambar … untuk gambar boleh email saya)

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Ya, sejak takde laptop memang banyak peluang untuk rehat.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • - Setiap pelajar digalakkan untuk menjaga kecergasan dan kesihatan mereka, baik dari tabiat permakanan dan waktu rehat yang secukupnya juga kebersihan diri selain senaman.

    sultanmuzaffar

  • Adei, dan kerana tak cukup rehat aku dah sagat kete honda dia kat palang umah. .hahahahah..sib baik dia tak kisah. .hahah … gomenasai.

    Newbie Webmaster

  • So far semasa Bengkel ni walaupun aku tau ada yg melayari website lain semasa bengkel dan juga tidak memberikan perhatian namun aku takdelah kisah sgt sebenarnya sbb yg aku perasan 90\% dr 20 org peserta ni memberikan perhatian dan mampu menghasilkan dan menambah baik laman web sedia ada mereka time rehat.

    Newbie Webmaster

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.