Definitions

from The Century Dictionary.

  • noun An Ashanti gold coin.

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Tapi sebab dah janji taknak tipu lagikan, so tadi dengan tulus ikhlasnya aku hantar email kat sensei mintak nak skip meeting sebab takde benda nak report. hahahahha.

    kieli Diary Entry

  • Lama giler seh tinggalkan benda ni sampai skill pun dah hilang.

    kieli Diary Entry

  • Beberapa menit kemudian terdengar suara sesuatu yang dipukul sangat keras dengan benda tumpul.

    mayoineko Diary Entry

  • Selalu mengalami amnesia, hilang benda apa yang dicakapkan.

    kieli Diary Entry

  • Buat apa risau pasal benda yang kononnya takde kaitan dengan aku?

    Vent

  • ** Oleh kerana perkara di atas, maka terpaksalah tulis benda ni lagi sekali.

    kieli Diary Entry

  • Hampeh takde benda kat mall tu, tahu la it's new tapi come on .. rasa macam Skudai Parade yang cikai tu pun lagi best.

    kieli Diary Entry

  • By the way, does anyone else get annoyed at people who attend those 'Kursus Pra-Perkahwinan' thingies and choose to not only take it lightly, but also turn it into a sickening experience for those who actually (out of some misbegotten sense of responsibility perhaps) choose to take it seriously, by for example, shouting out terribly intelligent phrases like 'Tukung urut kat Sabak Bernam boleh bagi benda tu lagi power, UstaD!'

    I'm too lazy to even quote

  • They catch fish with the _ghani benda_, a large bamboo basket covered with palm-tree bark, which is sunk under water and secured in the bed of the stream.

    The Tribes and Castes of the Central Provinces of India—Volume I (of IV)

  • Tulis benda baik orang tak puji, tulis benda huduh orang tak keji.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.