Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Konsepnya menarik sekali: layarnya bisa di cabut/lepas dari laptop dan dijadikan touch-screen PC.

    Planet Terasi

  • Jadilah kita cabut ke PIM, mau nuker voucher Paperclip yang dapet dari NEO.

    Kelinci Putih

  • Saya sendiri memang sudah cabut dari SR setelah 2 account di sana job review dari Reviewme, Linkworth masih lancar.

    Review Bisnis Internet

  • That is not enough for me to do any volunteer work unless the place doesn't mind this voluntary worker who cuts off conversation mid point and cabut with shrieks, "I am late, I am late, I am late" like the hare from Alice in Wonderland.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Pat O'Brien, president of the Humanist Association, said his group considered working with atheistbus. cabut decided a pure atheist campaign would be too negative.

    Canadian Christianity - Canadian News

  • Saya pun langsung cabut dari situ sambil geleng-geleng kepala.

    Planet Terasi

  • M54SE ga ada driver PCMCIAnya ya gw bingung nih maw beli notebook indonesia ato merek luarrr aku beli laptop axioo VL624 pada bulan desember 2007, tapi seminggu yang lalu aku lagi kerja tiba2 mati dan ga bisa di nyalakan. aku coba cabut baterrynya, hanya pake charger tapi tetap ga mau nyala …. .knapa yach?

    Catatan Hanging

  • If my husband starts to kong-kong (confine?) me like a father, I will cabut.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Dari TI baru nyebrang lagi ke Venetian, trus cabut deh.

    WordPress.com News

  • Kita nyebrang ke Paris lagi, jalan ke parkirannya yang nan jauh disono, trus cabut ke Swish.

    WordPress.com News

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

  • See pronghorn.

    June 25, 2014