Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Kalau aku start marah-marah kat sini semua orang pulak yang cakap aku ni racist lah, apa lah.

    Archive 2009-07-01

  • September 19, 2008 at 2: 27 pm mesti gune kertas putih ke nak balut parcel? ader orang cakap leh guna kertas minyak …

    How to post/deliver an item using POSLAJU? « oneduasan

  • BMI aku still dalam normal range okey. bukan nak bangga ke ape, tapi cam terase jugak bila orang cakap lepas!

    Archive 2009-05-01

  • Dia cakap dia akan letak printer kat meja hujung tuh.

    kieli Diary Entry

  • And takde pun dia nak cakap banyak2 cam artis2 Malaysia yg I selalu tengok kat TV.

    kieli Diary Entry

  • Yang cute masa talk tadi, sensei cakap dia hope by the end of 6 months, my Japanese and their English would be parallel.

    kieli Diary Entry

  • Mamat ni Japang yang paling terror cakap English sebab dia pernah belajar setahun di Australia.

    kieli Diary Entry

  • Masalah besarnya, mamat ni tak reti cakap omputih.

    kieli Diary Entry

  • Kalau orang tu cakap slow2 dan guna words yang simple, I boleh faham.

    kieli Diary Entry

  • Ia dapat melihat kedua tubuh kucing yang bercakap-cakap itu dengan cukup jelas dan tanpa mengganggu urusan mereka.

    mayoineko Diary Entry

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.