Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Bring it on, I'm tired of spoof movies. gpp good to know that even after a 100 years, outsiders dont have an inkling of what Indian movies are and what Bollywood movies are, yesterday and today, and that there are 3 more giant movie industries within India better than the identity less Bollywood movies.

    Hollywood Goes Bollywood? | /Film

  • Maap mengecewakan ... langsung ditutup juga gpp toh dah keitung statistiknya = P [mang statistik tu penting yah?]

    mayoineko Diary Entry

  • Ternyata ngopinya salah bo,, dasar tu mbaknya tukang potokopi sok tau banget siy~ Hacchan dah bilang ky gitu adanya gpp [dy bilang masternya tulisannya ada yng kepotong],, eh,, mbaknya ngotot minta master yang lain.

    mayoineko Diary Entry

  • Soredemo kaya gitu juga gpp si menurutku, gak terlalu rapuh banget.

    mayoineko Diary Entry

  • Waktu itu yg ada tinggal aku ma mbaEy yg lagi ngenet .. mbaEy cuek aja, jadi kukira gpp.

    mayoineko Diary Entry

  • Beryl Emerald Theme realgpp gpp bgl last visit Jan 31 2009 0 friends

    KDE-Look.org Content

  • GDM Theme realgpp gpp bgl last visit Jan 16 2009 0 friends

    GNOME-Look.org Content

  • Kupingnya gpp, cuma tersumbat kotoran yg ga bisa keluar aja (makanya sakit).

    BananaTalk - Lita Mariana's Weblog

  • Entah kenapa saya lebih sreg liat theme ini, mungkin karena kebanyakan liat blognya Mas Tri di gpp deh yang penting simply but sure …

    TukangKomentar.Net

  • Temanku itu manggut2 nda maksud, "Benul kali~ gini aja de gpp.

    mayoineko Diary Entry

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

  • geothermal power plant

    April 14, 2009