Definitions

Sorry, no definitions found.

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Kata scam bisa kita ubah atau kita kombinasikan dengan kata-kata sejenis, seperti fraud, hoax atau istilah penipuan internet lainnya.

    Fingerprinting, Langkah Awal Menghindari Penipuan di Internet – Netsains.Com

  • Bagaimanakan ku mula dan dapatkah kata-kata yang indah untuk diabadikan ..

    kieli Diary Entry

  • Dia (Norhayati) tanya macam-macam dan banyak kata-kata yang keluar.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Jangan hanya menyoroti (menyorotan atau highlight) kata-kata orang-orang yang tidak mencerminkan pandangan majoriti.

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • Jangan heran dengan kata-kata browser tercepat di dunia, Opera memang menggunakan tag line itu untuk Opera browser mereka.

    Planet Terasi

  • Kalo meminjam kata-kata teman saya, yang penting esensi mimpi itu yang dicapai.

    Planet IF

  • Tidak diketahui adakah Mamat Pasir Mas tu tidak ingat atau sengaja tak nak ambil peduli kata-kata mentor agungnya Tun Dr Mahathir Mohamad, "Perkasa members are Umno supporters".

    ~penarik beca

  • Fahrin Ahmad nie nak buat kat Linda Onn. Nampaknya Fahrin Ahmad dah tak boleh tahan dengan kata-kata dari Linda Onn.yang menuduh dia sebagai lelaki kaki pukul.

    Planet Malaysia

  • Dan bila ada kawan-kawannya yang mengomen mengenai status Facebook dia, Ammar telah me "reply" dengan kata-kata yang bagi kami perlu difikirkan masak-masak sebelum ditaip.

    Planet Malaysia

  • Keywords (Reserved Words): merupakan kata-kata yang telah ada/didefinisikan oleh bahasa pemrograman yang bersangkutan.

    Recently Uploaded Slideshows

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

  • In Nigerian Pidgin, to create a ruckus, commotion.
    Abeg no cause kata-kata for here.

    October 17, 2011