Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

 • A tall, broad-shouldered father of 6 and grandfather of 10 who, like many Hasidim, wears a double-breasted frock coat known as a rekel, Mr. Werdyger has cantorial DNA.

  NYT > Home Page

 • Darin žal, da sem uničen vaš zapleteno geometrijo projekt, ampak sem poskušal naučiti lekcijo iz nestalnosti da ne omenjam Ryan mi je rekel, da to storite, je rekel nekaj o tem ob empirične dokaze o četrti epizodi trek zvezde in je glede tega, kako Papa Smurf ** eksplikativno črta ** "My Little Pony" in da je dejansko rodila Gargamel.

  ideonexus.com »2007» februar

 • Zdaj vse to rekel in naredil, zadnje vprašanje želim naslov je razlog, zakaj imamo toliko težave s hrbtenico, je to zato, ker smo ne delam jogo.

  ideonexus.com »2007» februar

 • To je razlog, zakaj sem rekel "razvoj je bil inteligentno zasnovan ", imate skupino ljudi tam zunaj, Bog blagoslovil znanstveniki, ki poskušajo natančno določiti, kaj je resnica skozi cilj merjenja.

  ideonexus.com »2007» februar

 • Zdaj sem rekel od začetka, da mislim, da * proces * evolucije je undebatable, seveda narave dela na preživetje najmočnejšega.

  ideonexus.com »2007» februar

 • Buddha je rekel: »najmanjšo enoto časa, se imenuje kalapa, in obstaja ena milijarda kalapas v utripala v oči, mi znanstveniki mislili, da je treba kot le poetično, potem pa smo odkrili več kot dva tisoč let kasneje najmanjšo enoto čas je približno eno milijardo na sekundo!

  ideonexus.com »2007» februar

 • Lyrics: (Your long hairs & tattoos are not good for Slovenian country) mi je pravu najstarejši hipi v kraju, Kamor nihče iz vaših krajev še ni zahajal in kot je rekel, Če je domačinom za verjet, Ne bo tut naslednjih sto let.

  WN.com - Articles related to Green Celebrity Real Estate: Former NYC apartment of U.S. President Barack Obama for rent

 • Members of his congregation began their evening with prayers in Hebrew after meeting at Chabad of Augusta, the Broad Street synagogue where women sit separately for services, most men grow long beards and the rabbi wears a traditional rekel.

  AugustaChronicle.com: Top News and Blogs

 • Slovenian country) mi je pravu najstarejši hipi v kraju, Kamor nihče iz vaših krajev še ni zahajal in kot je rekel, Če je domačinom za verjet, Ne bo tut naslednjih sto let.

  WN.com - Articles related to Green Celebrity Real Estate: Former NYC apartment of U.S. President Barack Obama for rent

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

 • Should be rekels, said like reekel. Shares the same root as reek.

  from OE recels

  (a) Incense, frankincense; ~ fat OE recels-fæt, a vessel for incense; a censer, thurible;

  (b) the smoke or aroma of incense; ~ smoke;

  (c) med. frankincense used in ointments, etc.; bastard ~, an inferior grade of incense; flour (poudre) of ~, ~ dust; fresh ~, whit ~, a superior grade of incense.

  September 6, 2011