Definitions

Sorry, no definitions found.

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • A link off the article idak posted contains the following gems from a former fighter pilot:

    New McCain General Election Ad: "I Hate War"

  • Penyebab data tidak akurat Tidak ada prosedur bagi barang return  Banyak barang titipan user, namun tidak dicatat  Barang sisa proyek tidak tercata  Terjadi pencurian  Perbedaan catatan dengan fisik telah ditemukan, namun  tidak dilakukan koreksi persediaan Penempatan barang idak teratur  User / orang selain petugas gudang dibiarkan leluasa  keluar masuk gudang Sistem pencatatan tidak baik, dll 

    Recently Uploaded Slideshows

  • - Reuters UPDATE 2-Nokia revamps management at struggling phone units - Reuters Samsung's latest environmental phone launches in Sweden - Independent budak lasax: oey .. mbah ... bengak nian, klo idak ngerti diem be ...

    SlashPhone

  • 9: 54 AM Aug 30th: tuir mai distritu 13 sei hato'o nia mensajen ho dialeitu idak idak nian. .kris deskanca oitoann next up 13 districts will add their messages with each of their languages … kris rests a little

    Global Voices in English » East Timor: “Happy Day” of freedom vote

  • hey. relax la. nanti ko stay luar kan? pe lagi. kita hang out la. balik tido hotel yah~ hahahahaa si vye tu tatau lagi dapat bilik solo ke idak. so nnti kumpul duit tido hotel ye dong! hahahahaaa weh nanti nak jenguk kolej ko leh?

    the pieces of my heart are still at home..

  • Hanesan konsekuensia husi situasaun ne’e, entidade barak iha nasaun Timor-Leste ida-idak hakarak buka atu hetan sira nia interese rasik.

    Global Voices in English » East Timor: “Happy Day” of freedom vote

  • Christians recognise this as the peace that transcends all understanding. helo, tell your boss to work la … cakap banyak tapi selangor haprak pun idak … apa ke jadah nya buat wifi wimax 2mbit konon. bodo benar ke. hsbb dah nak datang and yet nak invest. kalau free ok tapi just like pasir biznes. .i cut my dxxk n feed to the dog if this u wisel actually makes a single ringgit. p1 wimax this mth pun taka ada duit nak bayar gaji. spending

    SARA - Southeast Asian RSS Aggregator

  • samaa news pun ada gak hengat this weekend nak pergi melawat kejap day trip rasanya kot. malas la nak stay hotel kat sana. hehe depa bagitau kalau nak stay hotel, better choose website mmg sungguh gah hotel neh, service tak tahu lagi la kan. hehe gambar atas nak tengok banyak lagi ok tapi x sure lagi la nak pergi ke idak. rasa mcm malas pun ada gak jalan2x + melancong

    Planet Malaysia

Wordnik is becoming a not-for-profit! Read our announcement here.

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.