Definitions

Sorry, no definitions found. Check out and contribute to the discussion of this word!

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Jika hari Sabtu, maka ada rencana teman-teman profesi dulu akan diundang, khan libur, tetapi karena rencananya hari kerja, dan tempatnya di Bandung, padahal teman-teman sebagian besar di Jakarta, maka rencana tersebut terpaksa batal.

    Planet Terasi

  • Terpulang .. tak kisahlah background dye .. mcm kita2 dlm bn ni ikatan tu dah terjalin even b4 ni kita tak pernah jumpa dan kenal lepas GBN, hbgn mkn erat kdg2 tu mngalahkan adik beradik kandung tp dorg ni sah2 nak mempermainkan pemenat2 (bkn peminat) mcm kita … akhirnya kita yg tertipu dgn statement bengong dorg nih .. yerlah …. dye clash ngn FA tup2 FA ada affair ngn SAY tahap cipan tahap tapir so, aritu g zoo mlaka dulu buat2 'sombong badak' … x kenal saper SCHA?? skang nk lelebeh plak …. ecehhh … xper fahrin. xde diorg ni rezeki ko bertambah laku … artis yg btol berkualiti skrg ni bg akk secara peribadi mmg lisa one of d great artist cuma peluang untuk berlakon kurang menyerlah sbb dye lebih byk menumpukan pada study watever it is

    Planet Malaysia

  • Also, when Englehorn buys time by telling the chief that they'll come back tomorrow, he says "dulu," which in Malay can mean 'for the time being' (as in tunggu dulu/tuŋgu dulu/'wait for now').

    Skull-Islandese, Delurking Week, Fly Me to the Moon

  • Hakim Amir said ... cantik nih!! agaknya team Malaysia dulu pun pakai nombor camni

    Adidas numbers set 1977-1989

  • Peringkatnya naik dalam daftar hitam pembajakan software, kalo dulu Watch List sekarang Priority Watch List.

    Global Voices in English » Indonesia: Battle over Intellectual Property Rights

  • Pall Mal itu ingat kalau musim itu enggan terbang lagi aku masih menatap meja kosong yang dulu kita pernah bertemu dan selalu ingin kutatap matamu yang kosong itu yang juga gelisah yang ingin terbang bebas aku tak ingin mengikatmu entah kadang aku harus ingatkan diriku pada suntuk cangkir kopi yang berat sepanjang pagi kuingat sayup hari itu

    Pall Mal itu ingat?

  • March 18, 2009 di gurun aku naik kuda impian menuju langit lewat buku yang kubuka kemarin dulu di perpustakaan

    Jalan ke gurun

  • Tautan balik ditutup, tapi anda bisa memberi komentar. achfan tidak menyangka ternyata Mozilla dulu berasal dari Nestcape yang digilas oleh IE.

    Revolusi Digital 11:Kelahiran World Wide Web – Netsains.Com

  • Secondly, saya berasa sedih juga, sebagai anak bumiputera Malaysia, tidak dapat menyiapkan satu projek yang memang menjadi idaman saya dari dulu lagi untuk menyiapkan ilustrasi kit Negara tercinta kita sendiri hingga kini, tetapi syukur ada juga sikit.

    Logo switch_image project

  • Untuk Nizam saya minta maaf kerana hanya dapat postkan kit Johor Fa dan Johor FC musim 2005/06 sahaja dulu, kit yang lain tu saya postkan kemudian, kalau sesiapa ada sebarang info untuk kedua-dua team sila beri komen.

    Archive 2007-04-01

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.