Definitions

from Wiktionary, Creative Commons Attribution/Share-Alike License

  • adj. Describing minerals containing potassium

from the GNU version of the Collaborative International Dictionary of English

  • n. A pipe with a long flexible tube connected to a container where the smoke is cooled by passing through water. See also hookah.

from The Century Dictionary and Cyclopedia

  • n. A name for the Eastern tobacco-pipe in which the smoke is drawn through water. See hooka and narghile.

from WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.

  • n. an oriental tobacco pipe with a long flexible tube connected to a container where the smoke is cooled by passing through water

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Link Building Tips - Seri 2 tombol create, maka kalian akan mendapatkan ID unik dari feed kalian.

    RO.RSS

  • Adakah ini trend atau kalian akan terus mengekalkan pendekatan yang sama untuk lagi-lagu / album akan datang?

    syed syahrul zarizi

  • Sama halnya seperti jika kalian mempunyai satu termos air jeruk segar, maka kalian tidak akan menuangkannya ke dalam gelas yang kotor untuk meminumnya, ya kan?

    Planet Terasi

  • Wahai manusia, sungguh kalian akan dinaungi oleh bulan yang agung dan penuh berkah;? yakni bulan yang di sana ada satu malam yang lebih baik dari seribu bulan; bulan yang Allah jadikan puasanya? suatu kewajiban dan ibadah di malam harinya suatu tathawwu '.

    KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia - Semua Blog

  • These singing-bird-parties are held in the underground rooms of houses, which are cool in summer and warm in winter, and I imagine the company and rivalry of a number of birds in the semi-darkness, with glimmering light from the 'kalian' pipes, and the bubbling of water in the pipe-bowls, and the boiling samovar tea-urns, all combine to cheat the birds pleasantly into believing that it is night-time in the spring song-season.

    Persia Revisited

  • Moullas 'directions, made raids on suspected tea-shops, to find and smash the' kalian 'pipes which form part of the stock-in-trade of these places of refreshment.

    Persia Revisited

  • Dan jika kata "kalian" disitu difahami sekaligus untuk para rasul serta umat mereka, maka kita telah menta'wilkannya secara gegabah.

    Komunitas Muslimblog

  • Gambar2 yang dikasi buat petunjuk bukan logo fanclub ataupun cover album, jadi kalo kata orang2 JRR sih, "kalian harus berpikir out of the box".

    mayoineko Diary Entry

  • Maju terus wanita Indonesia, doa kami menyertai kalian... chodirin kok pake 8. kayak PKS. atau kebetulan, hehee. mauk man secepatnya, indonesia butuh cepat bangkit kamu pasti bisa

    Delapan Perempuan Indonesia Finalis Women in Science – Netsains.Com

  • Dia kan pencinta gratisan yang ngefan berat sama kalian.

    mayoineko Diary Entry

Wordnik is becoming a not-for-profit! Read our announcement here.

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

  • Indonesian - you (plural).

    June 19, 2009